Boomerang noua aplicatie dezvoltata de Instagram

0
602
views

Incet, dar sigur, echipa Instagram (actualmente sub umbrela Facebook), construieste suite de aplicatii care te ajuta sa devi mai creativ. Dupa Hyperlapse si Layout, Instagram a anuntat noua aplicatie denumita Boomerang, dezvoltat pentru platformele iOS si Android, care va permite sa realizati un minivideoclip de o secunda, realizand 5 fotografii, urmad sa fie compilate intr-un minifilmulet.

tumblr_inline_nwmjoaLLAj1qm4rc3_540 tumblr_inline_nwmjp7hEAe1qm4rc3_540 tumblr_inline_nwmjqaUcvY1qm4rc3_540

Apăsați un buton și aplicația face restul. Boomerang are o explozie de fotografii și le lipește împreună într-un mini video de înaltă calitate, care pot fi derulate înainte și înapoi. Trage în portret sau peisaj. Partajați-l pe Instagram. Boomerang se salvează automat in galeria foto. Suntem inspirați de poveștile vizuale pe care le postati pe Instagram. Cu puteti să experimentați moduri noi de miscare și interesante. Acum, cu Boomerang, abia așteptam sa vedem care va fi urmatoarea creatie.

Videoclipurile realizate sunt un pic diferite de gif-uri si vine, in sensul ca puteti aplica derulare inainte si inapoi pe videoclipuri. Acestea se pot incarca in feed-ul de instagram sau facebook.

Aplicatie pentru Android il gasiti aici, iar pentru iOS aici.