Ce este facut cu dragoste, este facut bine

0
518
views

Se spune ca o relatie fructuoasa nu se intampla din cauza iubirii pe care ai avut-o de la inceput, ci modul in care reusesti sa construiestti pe baza acestei relatii. Poti sa juri ca nu il poti iubi mai mult ca si acum, dar sti ca maine il va iubi mai mult. Sti ca va veni vremea, cand vei intalni acea persoana, pe care doresti sa-l faci sa zambeasca pentru tot restul vietii, si iti este frica sa adormi pentru ca realitatea este mai frumoasa decat toate visele tale, alaturi de acea persoana care poate sa vada si partile tale bune, sa iti vada toate mstarile, cat de complicat este sa abordeze in unele ipostaze dar totusi vrea sa fie cu tine.

Iti place povestea ta de dragoste, este o poveste “murdara”, dar este povestea care te-a adus cu zambetul de buze aici. Poate ti se face si frica pentru ca acea persoana este cea care este totul pentru tine, si iti este frica sca-l vei pierde. Este tot la ce te gandesti, tot ce doresti, pune mana si construieste-ti visul, ferma dar totusi tandra. Dar uita de toate riscurile, lasa-te in cadere libera si savureaza fiecare moment, vei vedea in timp viteza cu care cobori se mareste, depinde doar de tine cat de mult poti savura din fiecare clipa.

Acel “te iubesc”, nu inseamna nimic pana nu descoperiti toate acele cicatrice din ieri, si reusesti sa le acoperi cu ziua de azi. Ai senzatia ca nu se schimba nimic cu zilele care trec, insa daca te uiti in urma vei vedea ca totul este diferit, va depinde doar de tine daca urci sau cobori. Si daca este departe de tine, citeste conversatiile, zambeste, asculta piesele care iti aduc aminte de el, si vei vedea ca toate lucrurile se vor aseza la locul lor la timpul potrivit.