Cea mai tare scrisoare de impacare dupa divort

0
3684
views

Buna Connie,
stiu recomandarea consilierului ca nu ar trebui sa ne contactam unul pe celalalt in timpul perioadei de racire in urma divortului nostru, dar nu am mai putut rezista.

Ziua in care ai plecat, mi-am jurat ca nu voi mai vorbi niciodata cu tine, dar a fost doar baietelul ranitm vorbind. Totusi nu am dorit sa fiu primul care intra in contact. In fanteziile mele, intotdeauna tu ai fost cea care venea in genunchi inapoi la mine. Cred ca mandria mea avea nevoie de aceasta imagine. Dar acum vad ca mandria mea m-a costat mult. Sunt obosit sa ma prefac ca nu imi este dor de tine. Nu imi pasa daca arat rau. Nu imi pasa cine face primul pas, atata vreme cat unul dintre noi o face. Poate a sosit momentul sa ne spunem durerea din inima.

Inima mea spune: “Nu este nimeni ca tine Connie, incerc sa te regasesc in ochii si sanii femeilor pe care le vad, dar nu esti tu, nici pe aproape”.

Acum doua saptamani am fost intr-un bar, unde am cunoscut fata aceasta, si am dus-o acasa cu mine, Nu spun ca sa te jignesc, vreau sa-ti ilustrez adancimea depresiei mele. Era tanara, poate 19, o fata cu un corp perfect pe care doar patinajul artisitic il poate sculpta. Spun, corpul perfect. Sani cum nu iti vine sa crezi ca exista, si un fund extrem de atragator. Visul oricarui barbat, nu?

Cum stateam eu pe fotoliu in timp ce imi facea sex oral, stateam si ma gandeam, la toate lucrurile importante din viata noastra. Totul este asa de superficial. Ce inseamna de fapt corpul pefect? O face mai buna in pat? Ei, in acest caz da, dar nu la asta vroiam sa ajung. Te face o persoana mai buna? Are o inima mai buna decat atrgtoarea in limite normale, a mea, Connie? Inclin sa spun nu. Si nu mi-a trecut inainte in cap aceasta idee. Nu stiu, poate am mai crescut un pic.

Mai tarziu dupa ce am terminat cateva runde de sex, stateam si ma gandeam “de ce ma simt asa de gol si uscat”? Nu era felul ei pofticios de a ma satisface, ci altceva. O apasare mare asupra unei pierderi. De ce ma simteam atat de incomplet? Si atunci am realizat. Nu era la fel, pentru ca nu erai tu aici sa te uiti. Intelegi pe spun? Nimic nu este la fel fara tine, simt ca o iar razna. Si orice fac imi aduce aminte de tine.

Iti mai aduci aminte de Carol, femeia divortata pe care am cunoscut-o la cina de la Holiday Inn anul trecut? Ei, ea a trecut pe la mine saptamana trecata cu o tava de lasagna. A crezut ca nu mananc cum trebuie, dat fiind faptul ca sunt singur. Oricum, am baut cateva pahare de vin, si in urmatoarea clipa m-am trezit facand sex in dormitorul nostru. Pot sa iti spun ca este un monstru in pat. Mi-a dat totul, nu ca una care isi face griji de greutate sau cariera in timp ce face dragoste cu tine. Dintr-o data a observat oglinda pe care ne-a dat-o bunica ta, si am facut sex cu oglinda sub noi sa vedem mai bine. In tot acest timp stateam si ma gandeam, “de ce nu punea si Connie oglinda pe jos, am avut oglinda asta timp de 14 ani, si nu l-am folosit niciodata ca un instrument sexual”.

Sambata, a trecut sora ta pe la noi, cu o copie a notei de a ma tine departe de tine. Vreau sa zic ca Viki este doar o fata, dar are un cap destul de bun pe umeri, si mi-a fost un adevarat prieten in tot acest timp. Mi-a oferit o gramada de sfaturi bune despre tine si despre femei in general. Trage sa fim impreuna. Connie, chiar ca face.

Asa ca in timp ce faceam baie cu sapun si beam cate un pahar de sampanie impreuna, discutand despre vremuri mai bune. Este aici fata asta in plina tinerete al ei, cu acelasi DNA ca al tau, si vad imaginea ta cum aratai goala la 18 ani. Si acest lucru ma face sa plang. Pana la urma urmei totusi stilul ei sa faca sex este diferit de al tau, ei ii place mai “mult”. Lucruri pe care incercam sa le fac cu tine, incercand sa te imping sa le faci dar nu ai vrut, fapt care a dus la o racire in relatia noastra. Dar vezi, si cand fac sex cu sora ta, tot la tine ma gandesc. Am putea sa aruncam la gunoi tot ce am avut in urma, si sa incepem de la inceput? Eu cred ca putem. Daca si tu simti la fel, te rog sa imi spui.

Pana atunci imi poti spune te rog, unde naibii este telecomanda?

Cu dragoste, Dan

Sursa in engleza: TheLADBible