CibinFEST 2017

0
559
views

Cel mai distractiv festival al Sibiului, CibinFEST, revine în 2017 între 21 septembrie și 1 octombrie, pentru a oferi vizitatorilor seară de seară o atmosfera incredibilă, bere rece și spumoasă și delicatese culinare într-un cort maiestuos în Piața Mare din Sibiu.

Timp de zece zile sibieni și turiștii vor trăi spiritul CibinFEST în centrul Sibiului.

Distracția nu este completă fără delicioasele preparate culinare deosebite servite în cort, care vor contribui la o experiență originală CibinFEST în centrul Sibiului. Zeci de mii de mici, covrigi bavarezi, pui la rotisor, Bratwurst, Weisswurst, sunt delicatesele specifice consumate la CibinFEST. Produse de toate felurile, dulciuri și gustări interesante vei găsi la cele 22 de căsuțe montate în jurul cortului de bere. Expozanții sunt selectați cu atenție și te vei bucura de produsele lor, este festivalul de bere care te duce cu gândul la atmosfera autentică bavareză. Formațiile cu repertoriul tipic bavarez, fanfarele specifice și gastronomia de excepție te vor face să te simți cum nu te-ai mai simțit la alt festival de bere din țară.

Montagne russe-ul omidă folosit în premieră în țară la Sibiu, „Ciocanele”, „Caruselul”, „Caracatița”, o pistă de mașinuțe și alte jocuri pentru oameni mari și mici, decorează Piața Mare din Sibiu. Sibienii și turiștii au șansa să se distreze într-un decor magnific cu astfel de „locuri de joacă” la CibinFEST, timp de patru zile. Regele berii în România, partenerul principal al evenimentului. Ursus este berea care încinge atmosfera la festival,  încă de la prima ediție. Muzica de bună calitate, delicatesele gastronomice și atmosfera de excepție merită însoțite de o bere de excepție.