Da, doamnelor, sunteti admirate

0
532
views

 

Mirosul frumos

“Îmi place modul în care femeile miros. Acesta este un amestec uimitor de șampon, parfum și orice altceva pe care îl utilizați în duș. Femeile miros uimitor. Aproape tot timpul ”

Instinctele materne.

“O femeie devine mult mai calda și grija față de semenii lor – soțul ei, prietenii – atunci când ea are un copil. Și, dacă încă mai gătesc pentru noi, va vom iubi pentru totdeauna ”

Sunteți sexy în bikini.

“Va putem iubi doar pentru o pereche de bikini, în care va afisati, indiferent de cât de mult va plangeti despre cifrele de pe cantar”

Știti cum să ascultati.

“Aș prefera să vorbesc cu un prieten când am nevoie pentru a rezolva o problemă emoțională. Simt că ea ascultă-mă mai bine decât oricare dintre prietenii mei-băieți, și de ma ajuta să ma inteleg mai bine pe mine insumi”

Sentimente, o usa deschisa

“Uneori crezi că nu ne pasă, pentru că noi nu stăm ca prietena ta și nu împărtășesc sentimentele despre modul în care mă bucur că am cunoscut-o. La fel de greu pentru noi să o facem. Au de asemenea, o tenta foarte usoara să vorbească despre sentimentele lor. ”

Sunteți perfect potrivite pentru noi în pat.

“Se pare că corpul feminin se imbine la perfectiune cu cel masculin, mai ales atunci cand avem ocazia sa va strangem in brate, senzatia este pur și simplu minunata”

Nu se teme să plângă și să fie emoționala.

“Uneori invidiez modul în care femeile pot afișa toate emoțiile. De asemenea, bărbații doresc să plânga, sau pentru a justifica o stare proasta, sau se comportă ca niște copii mici, dar se abtin și să se comporta ca un macho. Asta epuizeaza ”

Corpul tau este frumos.

“Fiecare particica a corpului feminin este personal și unic! Doar sa urmaresti o femeie cum merge pe jos pe stradă – este mult mai interesant decât privirea unui barbat.”

Sunteți foarte sexy pe tocuri.

“Nimic nu decoreaza picioarele tale ca o pereche sexy de pantofi cu tocuri. Ne place, astfel încât, chiar dacă ne depasiti.”

Veti arata foarte bine chiar și în pijama.

“Ne place cum va imbracati cand iesiti din casa, dar este ceva foarte sexy si intim, atunci când ajungi acasă fara machiaj și doar in pijamale.”