De ce femeile puternice se atașează atât de ușor?

0
597
views

Nu contează, ai fost sau nu cu ea într-o relație. E suficient că ai flirtat. E suficient că i-ai oferit atenție. În secunda când i-ai zâmbit, totul era deja decis. Ea s-a atașat atât de mult de tine.

Nu pentru că este superficială. Nu a atras ochii luminoase și o bărbie bărbătesc. Ea a atras ceea ce ai făcut-o să se simtă ca cineva, în timp ce în mod normal se simte nimic.

Ea a văzut ceva în tine. Licăr de încredere. Viitor.

Și lasă-i să nu rupt doar inima, ea era încă plin de speranță. Ea urăște oamenii pentru că ei știu ce pot face ei, durerea pe care pot provoca, dar încă mai are încredere în oameni. Ea crede în potențialul lor. Ideea că într-o zi se va întâlni pe cineva care o va da și prietenie și iubire.

Și ea speră că tu ești exact acel om. .

Ea speră că tipul care a deschis ușa pentru ea și a scris-o un “Bună dimineața” – este de fapt un domn, și nu doar să se construiește pe cineva doar pentru a urca sub fusta ei. Ea spera ca “aproape relații” și “prieteni cu privilegii” vor rămâne în trecutul său. Ce oferi ceva ce-i ea nu a avut – dragoste adevărată.

Nu ar trebui să se teamă de ceea ce ea iubește atât de mult și repede. Ar trebui să aprecieze dorința ei de a începe o relație, chiar cu riscul de a pierde din nou. Chiar și în ciuda faptului că aceasta poate rămâne încă o dată cu o inimă zdrobită.

Nu este nevoie să urăști faptul că este atât de ușor snaps, cu toate că ea urăște în el însuși.

Ea nu vrea să cadă atât de repede în dragoste cu cineva nou. Ea nu vrea să reprezinte viitorul cu cei cu care nu ai acest lucru. Ea nu vrea să fie aplicată înainte de a închide.

Dar nu era nimic nu ar putea să o ajute. Ea este așa.

Se fixează cu ușurință, deoarece tanjeste atenție. Ea iubește sentimentul atunci când îl atingi. Când atinge părul ei … Când se execută o mână prin curbele ei … Când imbratisare … Când sarut pe frunte și a îmbrățișat din spate.

Ea vrea să se închidă. Ea vrea afectiune. Ea vrea să se simtă.

Ea vrea cu disperare să fie iubit, că a văzut speranță în fiecare pereche de ochi care se uită la ea. Ea vede frumusețe în orice tip care ar putea fi prietenul ei.

Se fixează cu ușurință, pentru că el știe că acest lucru este demn. Ea știe că, în cele din urmă va găsi pe cineva care nu o va dezamăgi niciodată lăsat-o să plece, niciodată nu va face sa te simti prost pentru ceea ce ea iubește atât de mult.