Focus Festival Sibiu 2017

0
167
views
Focus Festival 2016 - Promo Radio Edit

Partenerul nostru de nadejde Rock FM anunta o tara intreaga ca la Sibiu se intampla ceva frumos! Am adaugat cateva imagini ca sa asculte si cei carora nu prea le "arde radioul in piept" :) #focusfestival2016

Posted by FocusFestival on 23 August 2016

Cea de-a cincea ediție a Focus Festival va avea loc în primul weekend din septembrie la Sibiu, în Parcul Sub Arini. Alternosfera, Toulouse Lautrec, Grimus și Coma sunt headliner-ii din acest an. Pe lângă concertele programate în fiecare dintre cele trei seri ale festivalului, vor mai avea loc activități dedicate celor mici, activități sportive, ateliere de creativitate iar duminică, de la ora 16:00, toți cei care dețin o bicicletă cochetă sunt invitați la o plimbare prin Sibiu, punctul final fiind bineînțeles Focus Festival.

Focus Festival este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local și Primăria Municipiului Sibiu, organizat de Asociația Focus Sibiu și Agenția Grey Projects. Evenimentul este realizat cu sprijinul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu și a restaurantului care te plimbă în jurul lumii, Hochmeister din Sibiu.