Inaugurare Târgul de Crăciun din Sibiu 2016

0
1640
views

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Primul târg de Crăciun din Sibiu s-a defășurat în urmă cu 10 ani! Timpul a trecut repede și ne vom bucura cu toții de o ediție aniversară anul acesta. Timp de peste o lună, localnicii și turiștii pot găsi în peste 70 de căsuțe expozanți din întreaga țară și din străinătate, cu produse atent selecționate, iar copiii pot participa la atelierele tematice desfășurate în Atelierul lui Moș Crăciun. Întrucât Parcul lui Moș Crăciun, Aleea Poveștilor și Atelierul lui Moș Crăciun UNIMAT s-au dovedit a fi puncte de atracție de succes, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, ediția a zecea pregătește vizitatorilor atracții noi, special concepute pentru Târgul de Crăciun din Sibiu.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events For Tourism, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivel național și internațional pentru amploarea și tradiția creată și prin atracțiile noi, prezentate publicului an de an.

Proiectul cultural Colurs of Christmas in Sibiu 2016 face parte din Agenda Culturală 2016 și este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Inaugurarea va avea loc in data de 18 Noiembrie 2016.