Iubeste femeia pentru ce este ea

0
513
views

Iubeste femeia pentru ca este frumoasa, de fel, o frumusete atat de trista si in acelas timp atat de insorita. Iubeste-o in gand, in amintiri, in dorinte, aspirand spre acel moment in care o vei tine din nou in brate, jucandu-te in parul ei, sarutandu-i buzele fine, simtind caldura ei, felul in care te arde in suflet vorbele ei. Ea este femeia care te face sa mergi inainte, sa iti doresti sa cuceresti culmi, sa simti ca traiesti, acel foc arzand topind totul in cale, deschizator de drumuri. Ascult-o cand iti vorbeste, stai cand te prinde de mana, si se uita cu ochii ei de caprioare catre tine, incercand sa-ti dai seama ce este in sufletul ei in acel moment.

Iubeste, simte acel moment proprice care te impinge catre o dorinta nestavalita in a o cunoaste mai mult, sa-i descoperi rezultatele actiunilor ei, sa ii deslusesti rebusul vietii ei. Vei descoperi in timp atat defectele cat si atuurile ei, pe care vei incerca sa le intorci in favoarea ta, simtind momentul in care sa sti ce sa ii zici, cu ce sa o incurajezi, cu ce sa o faci sa se simta bine, cum sa o faci sa fie ea, femeia dorita.

Toate acele lucruri marunte, care definesc o femeie, o imping sa te iubeasca si urasca in acelasi timp, traind in visul ei in care te modeleaza, ajut-o sa viseze. Fi naiv, lasa deoparte aparentele, iubirea te va impinge prin a accepta toate acele dorinte de a-l avea pe perfectul langa ea, si o are, tu esti alesul, altfel nu ai mai fi in vizorul ei. Iubeste femeia pentru ce iti poate oferi, acea liniste sufleteasca, acele momente in care te va asculta, acele nopti fierbinti pe care ti le va oferi, iubeste-o nu pentru ce iti doresti tu sa fie, ci pentru ce este ea. Ai ales instinctiv, ai simtit pe moment ca ea este persoana, ca iti doresti sa fi alaturi de ea, sa o ti de mana pe strada sub lumina din amurg, in timp ce stati pe o banca, uitandu-va in povesti.

Iubeste pentru momentele in care te-a sustinut, a incercat sa-ti ridice moralul, sa te simti in siguranta cu toata masculinitatea ta, judecandu-te doar din prizma sufletului ei. Iubeste clipele in care simte nevoia sa fie langa tine, sa te vada, sa te simta, sa te iubeasca. Iubeste femeia pentru ca ea va purta in pantece si va hrani fizic si spiritual 9 luni acel suflet inocent in pantece, care iti va lumina noptile, zilele si te va face sa te simti complet, pe care-l va forma pana la maturitate.

Iubeste sincer, iubeste total, iubeste adevarat.