Noutati despre BlackBerry PRIV

0
536
views

Incet, incet se afla tot mai multe despre nou telefon cu android de la firma canadiana, BlackBerry PRIV.  Un membru al forumului Crackberry găsit o pagină pe site-ul firmei care împărtășit specificatiile și prețul pentru versiunile dispozitivului pentru SUA și Canada. Dacă datele sunt corecte, atunci știm că PRIV este un dispozitiv puternic, dar are si un pret destul de maricel, $749 enumerate. Nu e nici un indiciu în cazul în care cifra este pentru SUA sau Canada – dar pagina nu face referire la (GSM) Receptorul nu lucrează la rețelele CDMA americane, cum ar fi Verizon și Sprint.

Dispozitivul este marcat pentru lansare pe 16 noiembrie, astfel ca in putin timp vom aflat exact toate deltaiile, si daca toate zvonurile se confirma.

privscreenshot

Dupa datele gasite pe pagina PRIV are un procesor de 1.8Ghz Qualcomm Snapdragon 808, 3GB memorie RAM, stocare de 32 GB și un slot pentru card microSD, capacitate maxima suportata fiind de 2TB. Ecraniul dispozitivului este putin curbat, bazat pe tehnologia AMOLED de 5.4-inch cu o rezolutie 2560 x 1440 (540 DPI). Tastatura fizica are  37mm cu 77.2mm. Blackberry PRIV are o baterie de 3,410mAh care este evaluat pentru 22,5 ore de utilizare.