O scrisoare pentru tine

0
504
views

Da, stiu. Tu doresti sa fiu acel barbat, deschis, independent, respectuos, care sa te iubeasca  neconditionat, puternic dar in tot acest timp gentil. Tu, esti femeia care atunci cand ai decis sa faci pasul, ai crezut ca sunt sau pot sa devin persoana caracterizata. Ca imi voi putea controla emotiile, dominatia, sexismul, iubindu-te neconditionat, oferind toate acele momente de impacare sufleteasca dupa ce tanjeai. Ai crezut in mine, aducand in fata argumente, si luand decizii pentru a modela barbatul construit din autoinsuficienta ta. 

Polaritatile care atrag femeia de barbat se amesteca si se inverseaza. Tu ai puterea de a ma ajuta in a trece peste momentele mele dificile, la fel si eu am puterea de a te ajuta. Sti ca noi suntem construiti diferiti, cursul istoriei ne-a demonstrat etapele prin care am trecut si emanciparea sexului feminin. In tot acest timp am reusit sa ajungem la acel nivel in care putem avea o relatie deschisa si onesta, care este esentiala in a constui o relatie bazata pe incredere. Chiar daca uneori nu suntem pe aceasi lungime de unda, reusim sa ne pastram echilibrul. Amandoi suntem constienti ca vom avea divergentele noastre, dar asta nu inseamna ca nu ne iubim sau ca nu tinem unul la celalalt. Chiar daca in dimineata asta imi este lene sa iti prepar cafeaua, preferand sa ma rasfat lungit in pat, nu inseama ca nu imi pasa catusi de putin de tine.

De fapt despre acest lucru este vorba, elminiarea acestor momente de insiguranta, care iti pot provoca atatea ganduri, provocate de gesturi pe moment, nereprezentative. Sa nu cazi in capcana acestor ganduri. Uneori am nevoie si eu de spatiul meu, sa fac lucrurile care imi plac mie, oferindu-ti in schimb aceleasi lucruri. Sa ne dezvoltam impreuna, sa pretuim respectul, sa ne strangem in brate cand ne punem seara in pat, sa ne sarutam apasat cand ne despartim pentru cateva ore, sa simtim dorul cand nu suntem unul langa celalalt.